Elektrische Douche – Waarom?

Waarom overstappen op elektrisch douchen?

Er zijn diverse redenen waarvoor u kunt kiezen voor elektrisch douchen.

Allereerst zal bij nieuwe huizen steeds vaker een gasleiding ontbreken.

Wij bieden u een alternatief. Elektrische douches zijn een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat u gelijk warm water heeft in de douche. Tevens is het elektrisch douchen zuiniger en ook een goede optie om te overwegen om te besparen op uw gas rekening.

Bij het elektrisch verwarmen van u douchewater in de badkamer bespaart u energie omdat het warm gemaakte water niet uit de ketel komt en door allerlei leidingen door het huis moet lopen. Elektrische douches zijn een energie-efficiënte optie. En mocht u verwarmingssysteem defect zijn dan kunt u nog altijd gebruik maken van uw elektrische douche en warm douchen! 


5 redenen om te kiezen voor een elektrische douche

  • Gemakkelijk in gebruik – druk op de startknop en draai de draaiknop van de temperatuur om uw gewenste temperatuur te selecteren. Eenvoudiger kan het niet!
  • Een elektrische douche is geschikt voor elk huis, het werkt volledig onafhankelijk, dus niet met uw water verwarming systeem.
  • Warm water zal nooit opraken! Elektrische douches warmt alleen water op als daar om gevraagd wordt, dus alleen als u de elektrische douche aanzet wordt het water verwarmd. Ideaal voor drukke huishoudens!
  • Een elektrische douche werkt via het koude leidingwater in plaats van uw verwarmingssysteem, dus als u een lage hete waterdruk heeft dan is een elektrische douche het antwoord.
  • Geen onaangename momenten meer wanneer iemand de hete kraan opendraait of een toilet doorspoelt in huis en de douche ineens kokend heet of ijskoud water geeft. Met een elektrische douche heeft u hier geen last meer van. Ook als uw verwarmingssysteem defect raakt kunt u nog steeds gewoon elektrisch douchen.

Neem contact met ons op: 06-82 93 78 41

4399total visits,4visits today